Home Producten
Kwaliteit en serviceOver PAMContact
nl
NL DE
Twitter

Zoeken:

Galerijverhoging

Galerijverhoging

Hout composiet systeem

Galerijverhoging

Galerijverhoging

Isorub rubber

Galerijbekleding

Galerijbekleding

PAS anti-slip

Balkonverhoging

Balkonverhoging

PAS anti-slip

Galerijbekleding

Galerijbekleding

EPDM-rubber

Drempelhulpen

Drempelhulpen

PAM Systeem constructie

PAM Systeem constructie

Trapbekleding

Trapbekleding

Galerijverhoging

Galerijverhoging

Buitentapijt

Balustradeverhoging

Balustradeverhoging

Zoekresultaten:

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

PAM neemt de gezondheid van eigen medewerkers serieus maar ook die van de mensen om haar heen. Dat uit zich in ergonomische werkplekken en serieuze veiligheidsmaatregelen die we treffen op de bouwplaats. Al vele jaren besteden we werk uit aan De Werkwijzer. Dit is een leerwerkbedrijf in Twente waar schoolverlaters van de VSO MLK (praktijkschool) onder begeleiding, onder meer opdrachten voor PAM uitvoeren. Voor deze groep jonge mensen is onvoldoende plaats binnen de reguliere sociale werkvoorzieningen.

Duurzaam bouwen & werken

PAM gaat respectvol om met de omgeving rondom een bouwplaats. Het CO2 overschot (negatieve CO2 voetprint) is zeer klein tot nihil. Vrijwel alle materialen die we gebruiken zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en vervolgens ook weer volledig recyclebaar. Zo dragen we heel direct bij aan een duurzame toekomst. PAM kiest bewust, zoveel mogelijk voor milieuvriendelijke materialen. Daarmee dragen we bij aan het behoud van het leefgebied van planten en dieren.

Samenwerking en certificering

PAM denkt met haar opdrachtgevers en samenwerkingspartners van begin tot eind mee over duurzame oplossingen. Soms zijn dit compleet nieuwe en innovatieve oplossingen, soms zijn dit oplossingen die al vaker zijn toegepast. Dit uit zich ook heel concreet in het gebruik van milieuvriendelijke water- en energiebesparende installaties en duurzame energiebronnen. PAM Galerij- en Balkonverhoging beschikt over meerdere certificaten die het MVO beleid onderstrepen.

Continu werken aan verbetering

Het draagvlak onder de medewerkers om milieuvriendelijk te werken is breed. Dat komt omdat we bij PAM voortdurend investeren in bewustwording rondom duurzaamheid. Om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst ook het geval blijft, richten we ons op monitoring van kwaliteit en prestaties. Zo kunnen we eventuele gebreken in een vroegtijdig stadium verhelpen en/of verbeteren. Op deze manier zijn we continue bezig met het verbeteren van onze producten en de dienstverlening.